Om Slægtens historier

Ønsket for min hjemmeside

må den aldrig blive færdig med at udvikle sig

filmklip 4

Det er mit ønske, at min hjemmeside skal fremstille mit slægtsforskningsprojekt i et lettilgængeligt format, så familiemedlemmer især mine børn kan få gavn af og glæde af det.

Når man laver slægtsforskning, forsøger man at afdække forfædres liv og levned. Jeg leder efter billeder, optegnelser, soldaterpapirer, skilsmisser og adoptioner, og meget meget mere. Efterhånden som jeg arbejder mig frem, begynder et liv eller i det mindste dele af et liv at vokse frem i min bevidsthed. Det er de liv, jeg gerne vil dele.

Desuden skriver jeg også mere nutidige bidder af nu-levendes erindringer også mine egne erindringer. Enkelte indlæg kan også omhandle helt aktuelle begivenheder i vores familie.

Jeg lærer selv utrolig meget af mit arbejde, der både kræver overordnet viden om Danmarks historie, befolkningens levevilkår og især viden om hvilke myndigheder, der gennem tiderne har ført forskellige optegnelser over befolkningen. Arkivskaberne er hele nøglen til de informationer, jeg vil have fat i.

f51ef7c34234551e90a452222fe19373 309b47da7585566ae1e3611d95c697f5

Mange tror, at slægtsforskning er kedeligt og støvet, det er det på ingen måde. Det eneste minus jeg kan komme i tanke om, er lysten til at sidde og rode i timevis både på nettet og på arkiverne. Det er ikke så godt for konditionen.

Jeg håber, du som er kommet ind på min side vil kunne lide historierne. Læg gerne en kommentar til mig, det er muligt efter hvert indlæg. God læselyst!

Life is a series of thousands of tiny miracles. Notice them.

Skulle du have fået lyst til at se mit slægtstræ, er du velkommen på MyHeritage            http://www.myheritage.dk/site-146131961/vibeke-stendorf

916a134a3a7c586b67fa871c7f4dfdfe 4188d3b75a3db45c43f28b4743ed3038

2 kommentarer

  • Birthe Gammelgård Nielsen on 14. juni 2016 at 11:22
  • Svar

  Hejsa…det er min tip oldefar jens chr langborg.. min farmor er kirstine langborg Pedersen. ..hun er barnebarn af jens chr langborg. Min far er tage hedegård pedersen og bor på fødehjemmet Stadionvej 30 høgild 7470 karup kh Birthe

  1. Hej Birthe,
   Dejligt at høre fra dig.
   Det må betyde at vi har samme tipoldefar, at vores hhv. oldemor (Mette Jensen) og oldefar (Jens Peder Jensen)var søskende, og at din farmor Kirstine L. Pedersen og min farfar Axel Johannes Jensen var fætter og kusine.

   Du har fundet denne side (vibekestendorf.dk) betyder det også at du har set mit slægtstræ i MyHeritage?
   Jeg sender dig en invitation til siden via din e-mail. Hvis du ikke er interesseret kan du bare afvise den.

   Jeg synes det er spændende at komme i forbindelse med familiemedlemmer, også selv om vores forbindelse ligger forholdsvis langt tilbage.
   Hvis du også er slægtsforsker eller bare interesseret i din familiebaggrund kan vi måske hjælpe og inspirere hinanden. Sig endelig til hvis du har noget at tilføje til mit materiale også gerne billeder, eller du finder nogle fejl i det.
   Mange hilsner Vibeke Stendorf Olsen (f. Jensen 🙂 )

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.