Slægtsforskning på ‘Hold’

Grundet nyt arbejde og studie, jeg læser pædagogisk diplom to moduler, er slægtsforskningen sat i venteposition.

Jeg savner arbejdet med slægten, men har i øjeblikket meget travlt med alle de nye spændende ting, som kræver mit fulde fokus.

Jeg har en masse materiale liggende, fra mine to sidste arkivbesøg, som skal transskriberes og sættes ind i rette sammenhæng. Desuden har jeg masser af nye spørgsmål, jeg skal have fundet svar på. Andre slægtsforskere vil vide, at når spørgsmål besvares, opstår der næsten altid nye.
Så der er nok at gå i gang med, men det må vente til efter eksamen i maj/ juni.

2 kommentarer

  1. Slægtsforskning er jo meget tidskrævende, så der er ikke noget at sige til, at du har måttet sætte det lidt “på hold”. Det gode ved at arbejde med de døde er, at de bliver hvor de er, og det gør arkivalierne også. God weekend.

  2. Ja, det har du fuldstændig ret i. De løber ingen vegne. 😉

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.